Als je een nieuwe horeca winkel gaat beginnen, dan moet je veel apparaten aanschaffen. Het aanschaffen van deze apparaten is erg belangrijk, om een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren aan de gasten. Een gebaksvitrine kan bijvoorbeeld erg goed staan in winkels die gebak verkopen. Deze blikvanger in uw winkel zal ervoor zorgen dat er meer gasten komen, om een lekker gebakje te eten. Het in het zicht zetten van de producten die je aanbiedt, kan zorgen voor een stijging in de omzet. Een ander product, die vaak niet zichtbaar is in horecazaken is een blast chiller. Deze blast chiller producten, ook wel snelkoeler genoemd, kan maaltijden of ingrediƫnten in een zeer korte tijd invriezen. Het snel invriezen van maaltijden zorgt ervoor dat de gerechten vers blijven en de smaak, kwaliteit en het uiterlijk goed behouden blijven.
De belangrijkste keukenproducten
De meeste producten die je nodig gaat hebben, zijn producten voor in de keuken. In de keuken ga je deze blast chiller producten nodig hebben, om snel je producten in te vriezen. De belangrijkste apparaten voor in de keuken zijn de fornuizen, ventilatie, snijmachines, mixers, snijplanken, vriezers en koelingen, opbergrekken, kookgerei, spoelbakken, magnetron, etc. In de keuken zullen dus erg veel apparaten en spullen moeten komen, om ieder gerecht te kunnen klaarmaken. Deze producten en apparaten ga je alleen zien als je in de keuken loopt. Daarom is het ook leuk om bijvoorbeeld een koeling in het zicht te zetten, met daarin gebak of andere producten. Deze blikvangers in uw winkel kunnen erg leuk staan en zorgen voor een groei in de omzet.
De belangrijkste barproducten
Het is niet alleen belangrijk om goede materialen te gebruiken in de keuken, maar het is ook belangrijk om achter de bar goede materialen te hebben. Achter de bar staan vaak het koffiezetapparaat, de biertap, koelingen voor dranken en een spoelmachine voor de glazen. Het koffiezetapparaat is erg belangrijk in een horecazaak. Deze blikvanger in uw winkel moet een hoge kwaliteit koffie kunnen zetten, zodat de gasten weten waar ze goede koffie kunnen halen. Een blast chiller kan eventueel ook goed zijn voor achter de bar. Deze blast chiller producten kunnen bepaalde dranken erg snel koud maken. Om terugkerende gasten te krijgen is het niet alleen belangrijk om gastvriendelijk horecapersoneel te hebben, maar zorg er ook voor dat alles achter de bar er spik en span uitziet. Hierdoor krijgen de gasten een goede indruk en zullen ze vaker terugkomen, om wat te eten of te drinken.
Geef een reactie